In perioada 25 mai 2019 FEDERATIA MAGHIARA DE KARATE SKDUN a organizat primul turneu de karate shotokan cu participare internationala . Alaturi de Ungaria au mai participat sportivi din Serbia si Romania. Concursul desfasurat in localitatea Eger a fost supervizat de Ferenc Juhász General secretary & Country director for Hungary.

Departamentul de Karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale a deplasat la acest concurs 9 sportivi legitimati la Aiko Campina , Conpet Ploiesti

În perioada 12-14 aprilie, localitatea Bar din Muntenegru a fost gazda Campionatului European SKDUN şi a Cupei Europene SKDUN Kohai, competiții la care au fost prezenți 790 de sportivi din 21 de ţări.

Printre sportivii lotului naţional al României de Karate SKDUN s-au aflat şi sportivii Poteras Liviu , Poteras Luca si Besleaga Marcel  de la sectia de karate shotokan a CSU Brasov , iar în cadrul lotului lărgit, printre sportivii copii au fost selectaţi Tudor Astion şi Giurgiu Casian si

Sportivii de la CS Karate JKA Romania , sectia de karate shotokan a CSU Brasov şi-au demonstrat încă o dată valoarea la o competiţie internaţională de mare anvergură, întorcându-se cu titluri şi medalii de la Campionatul European de Karate SKDUN şi de la Cupa Europeană SKDUN . Intrecerile s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 13 – 15 aprilie, la Dobrowa Gornicza în Polonia.

CS Karate JKA Romania , sectia de karate shotokan a CSU Brasov a participat cu 16 reprezentanţi